Uppdatera din garderob – inspiration för en kvinnlig, personlig touch

Att hitta sin stil är en process som kan ta tid och det är inte alltid lätt att veta var man ska börja. Men med rätt verktyg och råd kan det bli både roligt och spännande. Här är några tips på hur du kan uppdatera din garderob och skapa en personlig stil som passar just dig.

Ta inspiration från andra, men var dig själv

Det är alltid bra att ta inspiration från andra, men det är viktigt att du fortfarande är dig själv. Försök att hitta en balans mellan att ta inspiration och att utveckla din egen personliga stil. Titta på olika kändisars stil och följ modebloggare för att hitta inspiration. Men tänk på att det är viktigare att du känner dig bekväm i din stil än att du följer de senaste trenderna.

Gör en rensning i garderoben

Innan du börjar uppdatera din garderob är det en bra idé att rensa ut det som du inte längre använder eller som inte passar din stil. Ge bort eller sälj det som du inte längre behöver och gör plats för nya plagg som passar din stil.

Fyll på med något nytt, som är du

När du har rensat ut i garderoben och har en bättre koll på din stil kan det vara kul att satsa på något nytt. Kanske har du sett en snygg tunika till sommaren eller ett par skor som du verkligen gillar. Satsa på något som du verkligen känner dig bekväm i och som passar

Satsa på basplagg

När du ska uppdatera din garderob är det bra att satsa på basplagg som du kan kombinera på olika sätt. Det kan vara en enkel vit t-shirt, ett par jeans eller en svart kavaj. På så sätt kan du enkelt skapa olika outfits och du behöver inte köpa så många nya plagg.

Satsa på accessoarer

En gammal outfit förnyas lätt med accessoarer!

Accessoarer kan göra stor skillnad för en outfit. Satsa på några olika accessoarer som passar din stil. Det kan vara en snygg väska, ett par skor eller en halsduk. Accessoarer är också ett bra sätt att förnya en gammal outfit.

Hitta din stilikon

Att ha en stilikon kan vara till hjälp när du ska hitta din egen stil. Det kan vara en känd person eller en person i din omgivning som du tycker har en snygg stil. Här är en lista på kvinnliga stilikoner att inspireras av. Tänk på vad det är som du gillar med deras stil och försök att applicera det på din egen stil.

Tänk på färger och mönster

Att tänka på vilka färger och mönster som passar din hudton och kroppsform kan göra stor skillnad för din stil. Här finns inspiration hur man kan klä sig efter kroppsform. Tänk på vad du känner dig bekväm i och vilka färger som framhäver din hudton. Prova olika mönster och se vad som passar dig bäst.

Lämna en kommentar