Tips: gör din mobil mer personlig

Det är inte kul att vara som alla andra och det finns inte heller någon anledning till att vara det. Idag finns det många olika produkter som går att anpassa för att bli unika. Anpassningsbara produkter ger dig många möjligheter till att utveckla din stil, så att du kan sticka ut från mängden och känna att du är dig själv från topp till tå.

Majoriteten av alla svenskar sitter i princip ihop med sin smartphone och därför vill man gärna att den ska vara personlig. Det finns väldigt många snygga mobilskal att välja mellan, men visste du att du kan designa ditt eget skal?

Du kan till exempel skapa ett mobilskal med ditt eget namn tryckt på baksidan. Eller varför inte skapa ett skal med dina fotografier som trycks på skalet? Då kan du alltid ha med dig dina favoritpersoner, dina bästa minnen eller kanske en bild på ditt älskade husdjur.

Det ger även en extra säkerhet

Förutom att vara snyggt ger ett personligt mobilskal en extra trygghet. Vad händer till exempel om du tappar mobilen och någon hittar den? Har mobilen ett generiskt utseende kan det vara svårt att ta reda på vem som äger den. Men om du har ett personligt skal är det enklare för upphittaren att beskriva den och chansen att du får tillbaka den är större.

Om du är på fest eller någon annanstans där det kan finnas många mobiler på samma bord så sticker även din personliga mobil ut från mängden. Risken att få med sig fel mobil hem är därför mindre med ett personligt mobilskal. Dessutom, om någon stjäl mobilen är det enklare att bevisa att den är din om ditt skal är mer unikt.

En kul present att ge bort

Om du ska köpa en present åt någon i din närhet kan det vara kul att ge bort ett unikt mobilskal. Framförallt yngre personer uppskattar att få personliga saker som gör att de kan känna sig lite extra speciella. Testa därför gärna att skapa ett unikt mobilskal åt födelsedagsbarnet, med till exempel en bild på deras favorithobby eller något som speglar deras härliga personlighet.

Lämna en kommentar